NašeTéma.czTémaVaření

TÉMA: Vaření

Uvaříme do 20 minut s hlavními ingrediencemi do 30 korun? Je to možné: italské Penne al Baffo

Dnešní uspěchaná doba často přináší otázku, co uvařit k večeři, aniž bychom strávili hodiny v kuchyni. Recept na Penne al Baffo od redaktorky Evy...

Retro romantika aneb recept na luxusní langoše

Milujete léto, stanování v kempu a langoše s kečupem a sýrem? Tuto retro kalorickou pochoutku si připravíte z ingrediencí, které máte běžně doma. Langoše...

Česko na grilu představilo soutěžní dvojice

Pořady o vaření patří v českých televizích mezi nejpopulárnější. Známá tvář televizní gastronomie Zdeněk Polhreich se vrací, uvedla pro NašeTéma za TV Prima Klára...

Jak uvařit pravou českou čínu s rýží

Pravá česká čína – to zní jako oxymorón, něco jako chytrá hloupost nebo pravdomluvné lhaní. Což nic nemění na tom, že je to jedna...

Mýt, či nemýt? Jak moc riskujete své zdraví omýváním syrového masa dle expertů

Omývání syrového masa je odvěkou spornou otázkou. Dle studie FSIS bylo ale dosaženo jednoznačného výsledku. Jaké je tedy doporučení expertů na bezpečnost potravin? Omývání syrového...

Jak využít zdravé česnekové slupky v kuchyni

Česnek je pověstný svým intenzivním aroma a chuťovými kvalitami, ale česnekové slupky často končí v koši. Jak česnekové slupky využít a přidat do kuchyně...

Když otevřel restauraci, sotva vycházel s penězi. Dnes je z něj nejlepší kuchař na světě

Dabiz Muñoz Rosillo je španělský šéfkuchař, který v roce 2023 získal ocenění The Best Chef Awards. Jeho restaurace DiverXO v Madridu je jediná ve...
Diskuze Vstoupit do diskuze