REKLAMA

Maso

Původ známé lahůdky: Zrodil se obalovaný řízek v Miláně, nebo ve Vídni?

Pěkně křupavý, měkoučký a dozlatova osmažený. Spousta Čechů si bez smaženého řízku nedokáže představit nedělní oběd. Až...

Jak uvařit pravou českou čínu s rýží

Pravá česká čína – to zní jako oxymorón, něco jako chytrá hloupost nebo pravdomluvné lhaní. Což nic...

Za hranicí zdravého stravování

Původně zdravá snaha o zlepšení životního stylu se může změnit na nekontrolovatelnou posedlost zdravým jídlem. Ta ovlivňuje...

Mýt, či nemýt? Jak moc riskujete své zdraví omýváním syrového masa dle expertů

Omývání syrového masa je odvěkou spornou otázkou. Dle studie FSIS bylo ale dosaženo jednoznačného výsledku. Jaké je...
REKLAMA
REKLAMA[seznam-ads id="4942"]
REKLAMA
Diskuze Vstoupit do diskuze