NašeTéma.czTémaMaso

TÉMA: Maso

Původ známé lahůdky: Zrodil se obalovaný řízek v Miláně, nebo ve Vídni?

Pěkně křupavý, měkoučký a dozlatova osmažený. Spousta Čechů si bez smaženého řízku nedokáže představit nedělní oběd. Až se budete zakusovat do chutného masíčka, vzpomeňte...

Jak uvařit pravou českou čínu s rýží

Pravá česká čína – to zní jako oxymorón, něco jako chytrá hloupost nebo pravdomluvné lhaní. Což nic nemění na tom, že je to jedna...

Za hranicí zdravého stravování

Původně zdravá snaha o zlepšení životního stylu se může změnit na nekontrolovatelnou posedlost zdravým jídlem. Ta ovlivňuje nejen fyzické, ale i psychické zdraví postižených,...

Mýt, či nemýt? Jak moc riskujete své zdraví omýváním syrového masa dle expertů

Omývání syrového masa je odvěkou spornou otázkou. Dle studie FSIS bylo ale dosaženo jednoznačného výsledku. Jaké je tedy doporučení expertů na bezpečnost potravin? Omývání syrového...
Diskuze Vstoupit do diskuze