Společnost
Recepty
Vztahy
Historie
Rodina
Móda
Finance
Cestování
Technologie
Zábava
Zdraví
Hledat
Úvod
Domácí
Krimi
Svět
Celebrity
Cestování
Bydlení
Recepty
Móda
Filmy
Zdraví
REKLAMA
Hledat
Úvod
Domácí
Krimi
Svět
Celebrity
Cestování
Bydlení
Recepty
Móda
Filmy
Zdraví
Maso
Jídlo budoucnosti: Hmyz, mořské řasy i maso ze zkumavky možná zaplní obchody
Kristýna Havlinová
-
Světová populace má tendenci růst, a lidstvo se tak může dostat do bodu, kdy se začne potýkat...
Med, dubajská čokoláda i vepřové maso. Inspekce odhalila další závadné potraviny
Karolína Němečková
-
Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) zveřejnila ve středu seznam dalších falšovaných potravin. Mezi nimi je med,...
Původ známé lahůdky: Zrodil se obalovaný řízek v Miláně, nebo ve Vídni?
Helena Stejskalová
-
Pěkně křupavý, měkoučký a dozlatova osmažený. Spousta Čechů si bez smaženého řízku nedokáže představit nedělní oběd. Až...
Jak uvařit pravou českou čínu s rýží
Martina Hokszová
-
Pravá česká čína – to zní jako oxymorón, něco jako chytrá hloupost nebo pravdomluvné lhaní. Což nic...
Za hranicí zdravého stravování
Jana Surmová
-
Původně zdravá snaha o zlepšení životního stylu se může změnit na nekontrolovatelnou posedlost zdravým jídlem. Ta ovlivňuje...
Mýt, či nemýt? Jak moc riskujete své zdraví omýváním syrového masa dle expertů
Michaela Romanová
-
Omývání syrového masa je odvěkou spornou otázkou. Dle studie FSIS bylo ale dosaženo jednoznačného výsledku. Jaké je...
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
✐
Diskuze
Vstoupit do diskuze