Jennifer Lopez si vyšla ve špinavých džínách za necelých 15 tisíc korun. Odporné, shodují se lidé

Jennifer Lopez (54) před čtyřmi dny vyrazila do ulic New Yorku ve velmi zajímavém a pro některé odpudivém outfitu. Zpěvačka pravděpodobně chtěla působit ošuntěle a zároveň elegantně.

Reklama

To se Jennifer podle názorů fanoušků úplně nepovedlo. „Odporné džíny, nulový styl,“ napsala Sam Diazová pod instagramový příspěvek Who That Wear UK.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Who What Wear UK (@whowhatwear.uk)

V neděli 7. dubna byla oblíbená zpěvačka a herečka spatřena, jak kráčí ulicemi New Yorku ve svém outfitu. „Kromě špinavých džínů na sobě měla Jennifer Lopez ještě tmavě modrý kabát, který jí sahal až ke kotníkům, tmavě modré průhledné tričko, světle modrou kabelku a světle modré boty,“ komentuje módní výstřelek Charna Flam pro magazín People.

Nejvíce však upoutaly pozornost světle modré džíny, které prodává nejmenovaný obchod za 620 dolarů, což je v přepočtu na naše koruny necelých 15 tisíc. Tento design pochází z roku 2023 a vytváří iluzi rozmazané špíny v oblasti stehen a kolen.

Svůj outfit doplnila herečka a zpěvačka oversized čtvercovými slunečními brýlemi a několika prsteny. Ani na náušnicích celebrity nešetřila. Vynesla náušnice Jordan Road Large Gold Monaco Hoops, které stojí 95 dolarů, tedy přibližně 2,5 tisíce korun.

Jennifer si vlasy upravila do uhlazeného drdolu, díky čemuž vynikla její krásná pleť. Kromě jemného make-upu použila ještě červený lesk na rty.

Zpěvaččina outfitu si všimlo hned několik zahraničních médií, která nedají nikomu nic zadarmo.

Její fotografie se tak objevila například na instagramovém profilu Who What Wear UK. „Dnešní debata v kanceláři: Jsou umělé zablácené džíny #JLo nejžhavějším džínovým trendem sezóny, nebo vypadají jak od zahradníka? Nemůžeme se rozhodnout,“ píše WWW k fotografii Jennifer Lopez.

„Hrozné a smutné, stejně jako fotka Kylie Jenner s lahví od Stanley,“ píše pod příspěvek Sandi Scurria a odkazuje na příspěvek jedné z Kardashianek. „Odporné džíny, nulový styl,“ dodává Sam Diazová. „Budou trendy, jen když je začne nosit Rihanna,“ uvádí Sally Ally. „Nesnáším tyhle džíny,“ komentuje Marcel Jalbert.

„Džíny nic moc, ale kabát je boží,“ uznává Chrissy. „Tohle se stane trendem jen tehdy, pokud se najdou další hloupí lidé, kteří budou Jennifer následovat,“ myslí si Janette D Miller. „Vypadá to, jako by si na džíny vylila kafe a řekla si, že v tom stejně půjde ven,“ uvádí Cat Astley.

Ještě ten samý den měla Jennifer Lopez sraz se svými přáteli, na který naštěstí už dorazila v jiném outfitu. Na sobě měla tmavé džíny a bílý pletený rolák. Outfit doplnila velkými slunečními brýlemi, velkými zlatými náušnicemi a zlatým náramkem. „Holčičí večer,“ napsala Lopez k fotografiím, které sdílela na Instagramu.

Autor: Nikola Strnadová.

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Zakládáme si na tom, aby NašeTéma.cz bylo místem bezpečné diskuze. Přidávání komentářů do diskuze je proto dostupné pouze s účtem na Seznam.cz.

Pokud jste v článku zaznamenali překlep, nesrovnalost či chybu, neváhejte nám, prosím, napsat na email: tym@nasetema.cz. Děkujeme!

Reklama
Reklama
Reklama