REKLAMA

Restaurace

Režisérka Eva Toulová přivedla Lukáše Langmajera až na vrchol

Natáčení nové romantické komedie Deník shopaholičky režisérky Evy Toulové se přesunulo do výšky 66 metrů nad zemí....

Andy Fehu natáčí v Olomouci nový film Když se zhasne. Podívejte se na exkluzivní záběry

V Olomouci právě vzniká nová česko-slovenská komedie Když se zhasne, pod taktovkou režiséra Andyho Fehu. Hlavní role...

Víte, kde opravdu jíte? Každá třetí restaurace má problémy s hygienou

Výběr restaurace je nejen otázkou chutě, ale i zdraví. Potravinářská inspekce již 10 let odhaluje podniky, kde...

Požár restaurace U Kojota v Mostě má sedmou oběť

Tragická bilance požáru v mostecké restauraci U Kojota se zvýšila na sedm obětí. Pacientka, která bojovala o...

Policie identifikovala všechny oběti požáru restaurace U Kojota

Po sobotním požáru restaurace U Kojota v Mostě potvrdila genetická expertíza totožnost všech šesti obětí. Jedná se...

Hasiči v Mostě předali vyhořelou restauraci majiteli. Na místě hlídkují strážníci

Trosky restaurace U Kojota v Mostě, kde v sobotu večer zemřelo při požáru 6 lidí, hasiči v...

Chuť Japonska v každém kousku sushi maki

Maki jsou jedním z nejpopulárnějších a nejznámějších japonských jídel, která si získala srdce gurmánů po celém světě....

Kdo si rád zajde na oběd, bude muset sáhnout hlouběji do kapsy. Ceny opět rostou

Zdražování se stalo evergreenem roku 2024 a nevyhýbá se ani obědům v restauracích. Kdo si rád zajde...

Japonská tradiční jídla na vašem talíři — maki Ebi

Ve světě sushi, kde vládnou moderní a kreativní trendy, existuje jedno jídlo, které nese hluboce zakořeněné tradice...

České dráhy představily restaurační vozy s pípou. Podpora alkoholismu, kritizují novinku cestující

České dráhy představily novinku, která vyvolala vlnu nevole. Restaurační vozy s čepovaným pivem mají cestování údajně zpříjemnit,...

Chorvatsko: Okradli nás o 90 eur, stěžuje si turistka na restauraci ve Splitu

Britská turistka nedávno navštívila malebné chorvatské město Split a podělila se o svou nepříjemnou zkušenost s místní...

Číšník v restauraci často doporučuje, co si dát. Proč? Důvody jsou spíše ekonomické než kulinářské

Existuje jídlo, které si kuchaři a číšníci v restauraci nikdy neobjednávají, avšak hostům jej doporučují. Tato praxe...
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
Diskuze Vstoupit do diskuze