Rozvod na spadnutí. Princ Harry a Meghan Markle údajně předstírají náklonnost

Princ Harry chtěl s manželkou Meghan Markle a jejich dětmi nalézt štěstí v USA, o pohádkovém žití však nemůže být řeč. Podle expertů se cítí osamocen a touží po návratu do rodné země.

Reklama

„Myslím, že si nyní uvědomuje, že se vrátí do Spojeného království a bude se muset rozvést s Meghan,“ řekla Carole Liebermanová v rozhovoru pro GB News.

Zdá se, že členové královské rodiny nikdy neprožijí chvíle klidu. Zatímco se král Karel III. a princezna Kate potýkají s rakovinou, princ Harry za oceánem řeší vlastní osobní dramata. Nejenže přišel o své nejbližší, když se rozhodl zapustit nové kořeny v Americe, nyní možná dokonce nadobro ztratí pevnou půdu pod nohama.

Už delší čas se hovoří o možné krizi, kterou princ Harry prožívá v manželství s Meghan Markle. Ačkoliv na veřejnosti vystupují jako zamilovaný pár, který si užívá svobodu, kterou získal od opuštění královské rodiny, realita je prý podle expertů jiná.

V jejich chování a gestech lze nalézt znaky, které vypovídají o krachu manželství. Tom Quinn, který se úzce zabývá královskou rodinou, poznamenal, že princ Harry v posledním měsíci po boku Meghan nevypadá komfortně a nasazuje nucené úsměvy.

Quinn poukázal na akci, která byla konána na počest Kinseyho afroamerické, umělecké a historické sbírky koncem března, kde působili poměrně odcizeně, byť se snažili dokázat pravý opak.

„Měl jsem pocit, že některá gesta byla spíše vynucená – nedávná publicita naznačila, že vztah Meghan a Harryho je pod tlakem, což je předurčilo k veřejné demonstraci své vzájemné lásky a síly jejich manželství. Mnohým ale jejich projevy náklonnosti připadaly vykonstruované – někteří z nás si mysleli, že Meghan vypadá, jako by stále hrála v Kravaťácích! A Harry vždycky vypadá při veřejném objetí opravdu nenadšeně!,“ uvedl Quinn pro web The Mirror.

Expert poznamenal, že láska, kvůli níž prchli z Velké Británie, je základním kamenem jejich veřejného prezentování. Z toho důvodu se budou této role držet, i kdyby stáli na prahu rozvodu.

„Harry a Meghan se vzdali funkce pracujících členů královské rodiny, když odešli z Velké Británie – po Edwardovi a paní Simpsonové to byla romance století – takže při každém náznaku, že vztah nefunguje, zavládne panika,“ pokračoval Quinn. „Jejich románek je klíčovou součástí jejich značky, takže kdykoli je nyní uvidíme na veřejnosti, vynaloží obrovské úsilí, aby ukázali, že jsou stále bláznivě zamilovaní,“ dodává.

Podle zvěstí princi chybí rodný domov, Meghan však o návštěvě, natož o návratu do Spojeného království, nechce ani slyšet. Tento rozpor může v Harrym vzbuzovat pocit frustrace a smutku. Touha po návratu prý vrostla o to víc, když se dozvěděl o diagnóze svého otce.

„Všechno se točí kolem toho, jak moc mu chybí jeho rodina a že tu nebudou věčně,“ řekla Carole Liebermanová v rozhovoru pro GB News. „Myslím, že si nyní uvědomuje, že se vrátí do Spojeného království a bude se muset rozvést s Meghan,“ pokračuje.

Velký pocit odcizení mu prý byl znát na tváři od pohřbu královny Alžběty II. Od té doby se v něm sváří protichůdné pocity. „Na jeho tváři bylo vidět, že se cítil nejen osamělý, ale také smutný, že s ní nemohl být,“ pokračovala Liebermanová.

Sám princ Harry však nyní rozvod ani jiné odloučení iniciovat nebude, jejich manželství tak zůstává v rukou Meghan Markle. Představy bývalé herečky o společném životě však byly jiné, proto se spekuluje, že se Harryho zbaví, jakmile jí nebude k užitku.

Na počátku stála pohádková láska, ta se však změnila v příběh plný smutku a samoty.

Autor: Pavla Krejčí.

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Zakládáme si na tom, aby NašeTéma.cz bylo místem bezpečné diskuze. Přidávání komentářů do diskuze je proto dostupné pouze s účtem na Seznam.cz.

Pokud jste v článku zaznamenali překlep, nesrovnalost či chybu, neváhejte nám, prosím, napsat na email: tym@nasetema.cz. Děkujeme!

Reklama
Reklama
Reklama