Eva Adamczyková je těhotná. „Na nějakou dobu přerušuju kariéru,“ uvedla snowboardistka

Snowboardistka Eva Adamczyková je těhotná a přerušila kariéru. Olympijská vítězka ze Soči a dvojnásobná mistryně světa to oznámila na Instagramu. Jejím manželem je herec Marek Adamczyk.

Reklama

„Chtěla jsem se s váma podělit o novinky a to, že na nějakou dobu přerušuju kariéru. Důvod je jednoduchý, my totiž čekáme rodinu,“ uvedla Eva Adamczyková na svém Instagramu.

ČTK připomíná, že se Eva provdala za Adamczyka v září 2022 po čtyřletém vztahu.

Úspěšná snowboardistka Eva Adamczyková, za svobodna Samková, patří spolu s Ester Ledeckou mezi největší české hvězdy zimních sportů. Čtyřikrát získala titul v domácí soutěži Král bílé stopy, naposledy loni.

Do poslední sezony naskočila později, protože se účastnila televizní taneční soutěže StarDance. Své taneční umění na parketu předvedl i její manžel, herec Marek Adamczyk.

Eva Adamczyková původně plánovala obhajovat své světové zlato ve Svatém Mořici v nadcházející zimní sezóně, avšak nyní ji čekají jiné než sportovní výzvy. „Příští sezonu mě na závodech neuvidíte, ale do budoucna to nechávám otevřené a těším se na to všechno, co mě čeká a co přijde,“ dodala snowboardcrossařka, jež se podle informací ČTK úspěšně na svahy vrátila po zlomeninách obou nohou nad kotníky z prosince 2021.

„V neděli v Českých Budějovicích Adamczyková slavnostně zahájila Olympiádu dětí a mládeže,“ uvedla ČTK.

Eva se do paměti národa zapsala svými sportovními úspěchy, zatímco Marek okouzluje diváky na divadelních prknech i na televizních obrazovkách. Jejich společný příběh začal v roce 2018, kdy se seznámili na charitativní akci. Od té doby tvoří harmonický a podporující pár, který se neustále navzájem inspiruje a motivuje.

Manželé jsou také známí svými aktivitami i mimo své profesní kariéry. Eva, kromě sportovních závodů, často vystupuje jako host v různých televizních pořadech a věnuje se charitativním projektům zaměřeným na sportovní výchovu mládeže.

Marek se vedle své herecké kariéry věnuje hudbě a je vášnivým cestovatelem. Společně rádi objevují nová místa a sdílejí své zážitky se svými fanoušky na sociálních sítích, kde je sledují tisíce lidí. Jejich láska je příkladem toho, jak lze úspěšně skloubit kariéru s rodinným životem.

Autor: Eva Klein

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Reklama
Reklama
Reklama