Influencerka Yveta Ježková radí, jak utéct z nepovedeného rande

Česká influencerka Yveta Ježková rozesmála své sledující na Instagramu humorným videem, ve kterém ukázala, jak uniknout z nevydařeného rande. Její kreativní přístup pobavil přes milion lidí.

Reklama

Yveta Ježková, známá svým smyslem pro humor a nadhledem, zveřejnila nedávno na svém Instagramu video, které během krátké doby nasbíralo 1,5 milionu zhlédnutí. Ve videu demonstruje scénář, kdy při prvním setkání s někým z Tinderu zjistíte, že chemie prostě nefunguje. Její řešení? Rychlý útěk!

Jak utéct z rande s grácií

Ve videu Yveta ukazuje jednoduchý, ale účinný plán: přistoupíte k osobě, pozdravíte se, obejmete se a pak protějšek požádáte, aby se krátce otočil. Jakmile se otočí, utíkáte pryč s hlavou vztyčenou. Celá scéna je podána s velkou dávkou humoru a nadsázky, což ji činí ještě vtipnější.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Yveta Ježková (@yvetjezkova)

Komentáře pod videem jsou plné smíchu a uznání. „Legenda říká, že to opravdu funguje,“ uvedl k videu Dashmin. „Dost dobré,“ chválí Petra Mladá. „Dlouho jsem neviděl ženu běžet tak rychle,“ píše Martin Dbalý. „Dlouho jsem se tak nezasmál,“ svěřil se Matěj Štěpnička. „Tohle se stane, když fotky na sítích jsou přehnaně upravované,“ napsal pro změnu Libor Nový. „Dobrej čas, ještě pár fešáků a můžeš do Paříže na okruh,“ napsala vtipně Lenka Hradilová. Emotikony v komentářích dokazují, že Yvetin humor na sítích mezi mnoha lidmi rezonuje.

Humor jako lék na nepovedené rande

Video Yvety Ježkové nám připomíná, že i když se rande nevyvede, můžeme si z toho vzít něco pozitivního – třeba dobrý příběh nebo smích. Yveta svým sledujícím na Instagramu ukázala, že s humorem se dá zvládnout i nepříjemná situace a že smích je nejlepší lék na zklamání.

Seznamování na internetu se stalo běžnou součástí našeho života. S narůstajícím počtem uživatelů na platformách jako Tinder, Badoo nebo Facebook je důležité znát nejen pravidla etikety, ale i tipy a triky, jak maximalizovat šance na úspěšné seznámení.

Váš online seznamovací profil je de facto vaše vizitka. Dbejte na to, aby byl opravdu autentický a odrážel vaši osobnost. Použijte kvalitní fotografie, které vás představí v dobrém světle, ale určitě se vyhněte přílišné retuši a používání filtrů, aby se předešlo nepříjemným překvapením při setkání naživo.

Komunikace je klíčem

Při komunikaci s potenciálními partnery buďte upřímní a otevření. Vyhněte se klišé a snažte se být originální. Pokládejte otázky, které vám pomohou lépe poznat protějšek a zjistit, zda máte společné zájmy a hodnoty.

Seznamování na internetu může být nebezpečné, proto je důležité být ve střehu. Nikdy nesdělujte osobní údaje, jako je adresa nebo finanční informace. První schůzku si domluvte na veřejném místě, nejlépe v kavárně a informujte přátele nebo rodinu o tom, kam jdete a s kým se sejdete.

Když realita nesplní očekávání

Občas se stane, že osoba, kterou jste poznali online na seznamkách, neodpovídá vašim představám při setkání naživo. To může být zklamáním, ale je důležité zachovat klid a jednat zdvořile. Pokud cítíte, že situace není komfortní, je v pořádku rande slušně ukončit. „Občas se to prostě stane,“ doplnila k tématu influencerka Yveta Ježková.

Pokud se rozhodnete ukončit rande předčasně, buďte upřímní, ale také taktní. Můžete jednoduše říct, že necítíte tu správnou chemii nebo že nejste na stejné vlně. Slušnost a respekt jsou klíčové.

Seznamování na internetu je určitě skvělý způsob, jak poznat nové lidi a možná i budoucího partnera, ale někdy realita nemusí splnit očekávání. Yveta Ježková svým vtipným videem ukázala, že i z nepovedeného rande si můžeme odnést něco pozitivního – příběh, který pobaví.

Autor: Eva Klein

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Reklama
Reklama
Reklama