Influencerka měla poměr s více než 1000 lidmi a otevřeně řekla, že ženy jsou lepší než muži

Influencerka Micki Danielsová prolomila ledy a odhalila své niterné zážitky v oblasti intimity, přičemž se upřímně rozpovídala o rozdílech v milostném životě s muži a ženami. Podle ní existuje hluboká propast v přístupu obou pohlaví k těmto chvílím blízkosti.

Reklama

Rozvedená svobodná matka Micki Danielsová z Austrálie nedávno veřejně promluvila o svých rozsáhlých zkušenostech s intimními vztahy s muži i ženami. Danielsová, která úspěšně provozuje účet na OnlyFans a pracuje jako společnice, si díky své práci přišla na velké finanční částky.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Micki Daniels (@themickidaniels)

V rozhovoru pro magazín News.com.au otevřeně přiznala, že ačkoli si intimní chvíle užívá s oběma pohlavími, její zkušenosti s muži často nebyly uspokojivé. „Muži často neznají základy, které by měli,“ řekla Danielsová. Podle ní je rozdíl mezi přístupy obou pohlaví značný. „Ženy jsou obecně jemnější a pečlivější, zatímco muži bývají hrubší a často se nezajímají o potřeby druhého,“ dodala.

Danielsová také zmínila, že ženy více dbají na osobní hygienu a snaží se svého partnera uspokojit. „Muži často přistupují k intimitě jen z vlastního zájmu a nejsou tak ohleduplní,“ kritizovala muže. Po intimních chvílích jsou ženy podle ní lepší i v následné péči a emocionální podpoře. „Ženy chtějí, aby jejich partner byl spokojený, zatímco muži často tento instinkt postrádají,“ vysvětlila.

Podle Danielsové byly její zážitky se ženami vždy pozitivní. „Muži, kteří jsou ohleduplní a pečliví, jsou vzácní a obvykle zadaní,“ uzavřela své úvahy.

Influencerka věří, že ženy mají přirozený instinkt potěšit své partnery, což u mužů často chybí. V jednom ze svých příspěvků na Instagramu influencerka uvedla, že „omluvy přijímá pouze v hotovosti“.

Autor: Petr Ševčík

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Reklama
Reklama
Reklama