Na premiéru filmu Superžena přišla herečka Eva Toulová s lodí ve vlasech

O filmu Superžena už jsme psali. Dnes se k němu vracíme zajímavostmi z premiéry, která proběhla v pražském kině Světozor za účasti herců a dalších tvůrců.

Reklama

Nepřehlédnutelná byla režisérka a představitelka titulní role Eva Toulová, která dorazila ve výrazných modrých tylových šatech s modelem lodi zakomponovaným do účesu.

„Domluvili jsme se, že si na premiéru vezmu tematické šaty, ve kterých jsem natáčela podvodní scény ve filmu. A když už jsem měla místo šatů kostým, napadlo mě, že bych mohla mít i dramatický účes. Tak jsem si vymyslela loď ve vlasech,“ sdělila redakci NašeTéma herečka Eva Toulová.

Zmíněné tylové šaty se ve filmu objevily ve scénách točených pod vodou se supervizí známé podvodní fotografky Lucie Drlíkové, ale pro premiéru filmu si je musela Eva Toulová nechat upravit, protože po natáčení výrazně zhubla. Navíc byly šaty pro film dvakrát delší, aby pod vodou vypadaly co nejefektněji.

„Byla to docela věda. Má kostymérka Helenka hledala látku, která ve vodě správně plave, odstín, který bude v bazénu správně viditelný – když už s tím bylo tolik práce, chtěli jsme šaty ještě nějak využít a premiéra filmu je tou nejlepší příležitostí,“ upřesnila Eva Toulová.

Na premiéře se objevila například i Natálie Grossová se svojí sestrou Denisou a maminkou Šárkou, dále Igor Bareš, Petr Vondráček, Olga Lounová se svou malou dcerkou, Marie Renčová a hudebník Jakub Ondra.

Ve filmu hraje také Matouš Ruml a Jitka Sedláčková. Film bude uveden i na Slovensku.

Autor: Mirka Nová.

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Reklama
Reklama
Reklama