Pavel Novotný ukázal půvabnou manželku Veroniku. „Krasavice“, pyšní se starosta

Samozvaný král bulváru Pavel Novotný doma skrývá skutečný poklad – nádhernou ženu Veroniku. Na síti X přidal příspěvek se společnou fotkou a sklízí jak nadšené, tak rýpavé reakce fanoušků.

Reklama

 

Kontroverzní starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný (43), opět přitáhl pozornost svých fanoušků. Tentokrát na síti X sdílel fotku se svou půvabnou manželkou Veronikou Novotnou, kterou podle jeho vlastních slov „prakticky neukazuje“. „Manželku prakticky neukazuji, neb je tzv. krasavice,“ napsal hrdě k fotografii Novotný.

Pod příspěvkem se okamžitě objevily reakce fanoušků, kteří na adresu manželky nešetřili komplimenty. „To si snad ani nezasloužíš, napsal Radek. Další zmiňují, že manželé tvoří skvělý pár. Někteří si dokonce neodpustili vtipné poznámky: „Kráska a zvíře, sluší vám to!“ rýpl si do Novotného Martin Nitram. „Stejně je to zvláštní. Že takoví oškliví chlapi jako my, mají tak krasné ženy,“ dodal Oťák Vodička.

Páru to v manželském životě klape. Prošli si různými zvraty, ale jejich láska je pevná. V roce 2013 si řekli své „ano“ během romantické svatby, která proběhla v pražské kapli Sacre Couer. Od té doby tvoří sehranou dvojici a společně mají dvě dcery.

„Beru si ji opravdu z lásky a i v téhle uspěchané době, která nepřeje vztahům, věřím, že spolu budeme až do smrti,“ řekl tehdy Pavel Novotný, ještě jako šéfredaktor bulvárního webu Extra.cz, pro iDnes.cz.

O Veronice toho v médiích mnoho nenajdeme, úspěšně si udržuje odstup. Přesto je známá tím, že Pavla ve všem podporuje, ať už v jeho bouřlivých proslovech, nebo v neustálém zápalu pro starostování. Novotný Veroniku ostatně často označuje za svou oporu, která ho umí srovnat do latě a ukázat, co je v životě důležité.

Autorský text: Milan Polák

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Reklama
Reklama
Reklama