Fenomén ženského publika: Osmany Laffita by letos se svou show Kafe u Osmanyho zaplnil dvě O2 areny

Kubánský módní mág a charismatický showman Osmany Laffita uchvátil české publikum a stal se fenoménem ženského světa. Jeho talk show Kafe u Osmanyho, plná osobních příběhů a emocí, přitahuje divačky z celé republiky. Ačkoliv by letos zaplnil dvě O2 areny, raději se soustředí na osobní kontakt s diváky v menších sálech.

Reklama

Osmany Laffita (59), kubánský módní návrhář a charismatický showman, se stal skutečným fenoménem mezi ženským publikem v Česku. Jeho talk show Kafe u Osmanyho, kterou právě na podzim odstartoval, si získává srdce žen napříč republikou. Divačky se na jeho vystoupení vracejí znovu a znovu, mnohé z nich dokonce cestují na show i ze vzdálenějších koutů země.

Osmanyho show Kafe u Osmanyho

Letos by počet diváků, kteří navštíví jeho show, naplnil více než dvě O2 areny. Osmany se ale do těchto obřích prostorů zatím nechystá, neboť preferuje osobní kontakt s diváky. „Ve větší hale to prostě není ono,“ řekl redakci Osmany. Tento přístup z něj činí jedinečného umělce, který dává přednost menším, intimnějším sálům, kde má možnost sdílet své příběhy a emoce přímo s publikem.

Zájem o jeho talk show je ohromný; letos již má tři různé programy, které nabízejí unikátní historky. „V některých městech se lístky vyprodávají v řádech jednotek dnů. Rekordem je vyprodaný sál během tří dnů od zahájení předprodeje,“ sdělil pro NašeTéma Stanislav Zdílna z produkční společnosti entertainment production.

Osmanyho úspěch je tak veliký, že se už nyní prodávají vstupenky na rok 2025, a to i přesto, že například v Klatovech zbývá posledních pár míst! Díky vysokému zájmu produkce dokonce plánuje termíny i na rok 2026.

To, co dělá Osmanyho show skutečně výjimečnou, je jeho otevřenost. Vypráví pouze historky, které sám prožil, a diváci oceňují jeho maximální otevřenost. „Je to důvěrná záležitost, která je plná smíchu, emocí a inspirace,“ dodává Zdílna. Publikum si užívá nejen Osmanyho příběhy, ale také přítomnost jeho buldočka Toulouse, který je součástí každého vystoupení.

„Když jsme před lety začínali, chodili na Osmanyho víceméně ženy a v sále většinou seděli maximálně tři pánové, jako doprovod svých manželek. Teď už chodí více mužů, a to nás těší,“ prozradila moderátorka show Kafe u Osmanyho Eva Decastelo.

Osmany Laffita letos slaví 20 let existence své značky na mezinárodním trhu. Po úspěšné módní přehlídce v Praze, která představila jeho kolekci na jaro a léto 2025, se v letních měsících věnoval dalším projektům a poté si dopřál měsíční dovolenou na své rodné Kubě. „A teď se po čtyřech měsících vracíme s Evou Decastelo na jeviště. Jsme rádi, že jsme v Benešově vyprodali Kulturní dům Karlov. Pokračujeme dál,“ dodal návrhář Laffita.

Osmany Laffita je skutečně výjimečný umělec, jeho charisma a úspěchy ve světě módy z něj dělají fenomén dnešní doby, který oslovuje stále širší publikum.

Autorský text: Milan Polák, Jan Brož

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Reklama
Reklama
Reklama