REKLAMA

Gastronomie

Francouzská pošta představila novou poštovní známku s obrázkem a vůní bagety

Francouzská pošta představila novou známku s obrázkem bagety převázané stužkou v barvách trikolory. Vzdává tak hold symbolu...

Číšník v restauraci často doporučuje, co si dát. Proč? Důvody jsou spíše ekonomické než kulinářské

Existuje jídlo, které si kuchaři a číšníci v restauraci nikdy neobjednávají, avšak hostům jej doporučují. Tato praxe...

Jak se dobře najíst v Itálii aneb na co si dát pozor, než usednete do restaurace

Dovolená v Itálii se neobejde bez návštěvy místní restaurace. Jak si vybrat tu, která nezklame, a na...

Michelinské hvězdy ve vesmíru: Nejdražší jídlo na světě bude stát téměř půl milionu dolarů

Luxusní jídlo ve vesmíru? V roce 2024 bez problému. "Společnost SpaceVIP, zabývající se vesmírnou turistikou, oslovila Rasmuse...

Napoleon I. Bonaparte nesnášel změny ve svém slavném receptu

Nepřehlédnutelnou postavou francouzských dějin se stal císař Napoleon I. Bonaparte. Labužnictvím zrovna nevynikal. Ostatně nebyl původem Francouz,...

Tvarohové muffiny s kokosem: Skvělé ke kávě i čaji

Muffiny mohou být sladkým přivítáním dne nebo příjemnou chvilkou zastavení v každodenním shonu. Jsou měkké a zvenku...

Cestovatelské trendy letošního roku: Frčí ekologické dovolené a astro výlety

Zatímco rok 2022 se po covidové pauze stal především návratem k cestování jako takovému, loňský rok už překonával...

Co musíte ochutnat v Itálii aneb láska prochází žaludkem

Chystáte se na romantickou víkendovku, anebo na dovolenou v Itálii? Připravte si chuťové pohárky! Italská kuchyně je...

Když otevřel restauraci, sotva vycházel s penězi. Dnes je z něj nejlepší kuchař na světě

Dabiz Muñoz Rosillo je španělský šéfkuchař, který v roce 2023 získal ocenění The Best Chef Awards. Jeho...
REKLAMA
REKLAMA[seznam-ads id="4942"]
REKLAMA
Diskuze Vstoupit do diskuze