Ukrajinská influencerka známá největšími tvářemi na světě odhalila, jak vypadala před deseti lety

Ukrajinská influencerka Anastasia Pokreshchuk je považována za ženu s největšími tvářemi na světě. Přibližně před deseti lety si začala plnit svůj sen. Modelka tak má podle všeho jiné starosti, než je válka na Ukrajině. Na sociální síti Instagram se s fanoušky podělila o to, jak vypadala před deseti lety.

Reklama

Anastasia Pokreshchuk (36) z Kyjeva na Ukrajině vypadá po plastických operacích k nepoznání. Na svůj aktuální vzhled je dokonce pyšná. Před razantní proměnou trpěla pocitem méněcennosti. V jednom ze svých postů na Instagramu dokonce přiznala, že v její proměně hraje velkou roli i těžké dětství. „Byla jsem jen malou šedou myškou,“ uvedla influencerka na síti Instagram. Trápení měla i s velkým nosem.

Kromě speciálních injekcí aplikovaných na tváři si nechala zvětšit také prsa, podstoupila dokonce brazilský lifting zadku a velkou oblibu v jejím životě hraje také botox.

Ukrajinskou modelku vůbec nezajímají varování specialistů a lékařů. Je toho názoru, že vypadá krásně. Nicméně sama připustila, že aplikace výplní může být pro její zdraví nebezpečná, ale má důvěru v lékaře, kterým svěřila své tělo. Aby toho nebylo málo, rozhodla se aplikovat si vpichy do tváří sama. Na kritické komentáře ohledně jejího rozhodnutí zareagovala s tím, že online studuje kosmetologii.

Anastasia je se svým vzhledem více než spokojená. V rozhovoru pro britskou talk show This Morning jasně dala najevo, že až nyní je krásná. „Když se podívám na své fotografie do minulosti, byla jsem škaredá. Nelíbí se mi, jak jsem vypadala. Tak jsem se rozhodla to změnit. Nelíbila se mi moje tvář, vypadala jsem jako myš,“ řekla Anastasia pro New York Post.

Před několika týdny se v příspěvku na síti Instagram s fanoušky podělila o svůj vzhled před deseti lety. Tím tak utvrdila tisíce lidí v tom, že udělala velkou chybu.

Anastasia Pokreshchuk před proměnou
Anastasia Pokreshchuk před proměnou | Foto: Se souhlasem Anastasie Pokreshchuk

„Jsem upřímně zvědavá, jakého vzhledu chceš dosáhnout?“ komentovala její fotografie Julie Boss. „Proč, proč? Vypadala jsi předtím jednoduše nádherně. Nechápu, proč jsi chtěla vypadat zrovna takto,“ komentovala její fotky Maria Janiznik.

„Na internetu dostávám i nenávistné komentáře. Nikdo nemá tolik sebevědomí, aby mi to řekl osobně,“ reagovala ukrajinská influencerka pro web Daily Mail.

„V reálném životě se semnou chtějí lidé objímat a fotit se semnou. Je to tak milé,“ dodala Anastasie s tím, že ji nikdo z přátel neodsuzuje.

Co říká na její aktuální vzhled její matka? „Moje máma mi samozřejmě říká, že jsem před proměnou vypadala krásně. Nyní mě nazývá exotem. Je ale mojí nejlepší kamarádkou a nejlepší možnou oporou, jakou si mohu přát,“ uvedla Anastasia, která do injekcí investovala mnoho peněz.

Jak ostatně ukrajinská influencerka neustále tvrdí, proměna vzhledu jí prospěla natolik, že i milostný život dostal grády. Proměnu obličeje nevidí jako radikální změnu. Na sociálních sítích podle jejích slov dostává spousty návrhů na osobní setkání a další zajímavé nabídky.

„Už mi lidé psali, že jsem ošklivá. Také mi psali, že jsem blázen a že bych se měla zabít. Ale když si tyhle komentáře čtu, jen se zasměju a ignoruju je,“ nechala se slyšet v talk show This Morning.

Ukrajinská modelka Anastasia Pokreshchuk je opravdu jedinečnou osobností, ale její umělý vzhled nás v redakci přivádí k zamyšlení, co vlastně krása je a kde jsou její hranice. Ostatně životní styl Anastasie má ve smyslu vzhledu společné znaky posedlosti s Rodrigem Alvesem. Dnes už tedy s Jessicou, jejíž kůže se po řadě plastických operací rozpadá.

Autor: Petr Ševčík

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Reklama
Reklama
Reklama