Patrick Swayze poslal vzkaz ze záhrobí. Požehnal manželce nový sňatek

Smrt pro Patricka Swayzeho patrně nebyla poslední stanicí. Podle hercovy vdovy, Lisy Nemi, se vrátil jeho duch, aby jí schválil další manželství.

Reklama

„Život je příliš krátký na to, abychom nenašli lásku, a příliš dlouhý na to, abychom byli sami,“ řekla Lisa Niemi v podcastu Amy and T. J.

Když v roce 2009 herec Patrick Swayze zemřel na rakovinu slinivky, davy fanoušků cítily velký smutek. Díky roli v legendární klasice Hříšný tanec se zapsal do širokého povědomí a dodnes platí za jednoho z nejsympatičtějších a nejoblíbenějších herců.

Patrick po sobě zanechal manželku Lisu Niemi, o níž se sířily různé spekulace. Podle svědectví měla Swayzeho v době těžké nemoci týrat a znesnadňovat mu poslední dny života. Ačkoliv fámy postupně utichly, stále zůstávají nezodpovězené otázky ohledně jeho odchodu. „Mnohokrát se však vyjádřila, že mu poskytla podporu a kategoricky odmítla, že by mu někdy fyzicky ublížila,“ píše web Daily Mail.

Jak čas plynul, Niemi začala novou kapitolu života a několik let po smrti Swayzeho se opět vdala. Než však tento krok učinila, měl se jí zesnulý herec zjevit a nový sňatek s Albertem DePriscem posvětit.

„Bylo to, jako by byl vzkříšen,“ řekla. „Ocitla jsem se na nádvoří – a on vyšel ven, a když jsem ho viděla ve svých snech, nikdy nemohl promluvit, ale rozuměla jsem tomu, co mi chtěl sdělit. Přišel ke mně a objal mě rukama a já řekla: Nemohu si vzít Alberta, protože jsi zpátky. Díky bohu, že jsi zpátky!“ rozmluvila se o svém snu s Amy Robach a T. J. Holmesem v podcastu iHeartRadia.

Přiznala, že má celé roky pocit, že je stále s ní, proto pro ni bylo důležité, aby nezneuctila jeho památku. Nakonec prý pochopila, že jí přišel dát své požehnání. Ačkoliv její rozhodnutí se znovu vdát mnozí očerňovali, ke svatbě došlo v květnu 2014.

„Mou lásku k Patrickovi to ani trochu neovlivnilo. Život je příliš krátký na to, abychom nenašli lásku, a příliš dlouhý na to, abychom byli sami,“ řekla Niemi a dodala, že i DePrisco její minulost respektoval se vším všudy. Řekl jí: „Vím, že ho miluješ, a vím, že miluješ mě. Teď jsem tu já, abych tě miloval.“

V podcastu rovněž zavzpomínala na jejich první setkání a na začátky vztahu. „Měli jsme trochu sporný začátek, protože měl jakousi pověst Casanovy. Já zase měla pověst špatné dívky, proto jsme se od sebe drželi dál,“ pokračovala.

Ačkoliv se s Patrickem okamžitě přitahovali, nenapadlo ji, že se jejich seznámení promění v milující svazek, který potrvá desítky let. Nevěděla jsem, že to vyvrcholí v dlouhodobé manželství, řekla Niemi. „V té době mi bylo jen 16, takže jsem se ještě nemohla provdat.“ Dvojice se vzala v roce 1975. Lise bylo tehdy 19 let a Patrickovi 23 let.

O rozporuplných pocitech, které ji před svatbou zastihly, se rozpovídala i minulý rok. Přiznala, že největší tlak zažívala kvůli názorům svého okolí. „Jen proto, že je někdo pryč, váš vztah s ním nekončí. Strávili jsme spolu 34 let. To bude vždy součástí mého života a toho, kdo jsem,“ řekla Lisa v pořadu Today.

Na 35. výročí Hříšného tance se Niemi zamyslela nad manželovou přítomností, kterou cítí i roky po jeho smrti. „Mám pocit, že je se mnou každý den, ale samozřejmě by bylo hezké mít ho fyzicky v místnosti,“ řekla Niemi Entertainment Tonight. „Musím vám však říct tohle – náš život byla skvělá jízda a mám být za co vděčná,“ dodala Niemi.

Autor: Pavla Krejčí.

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Reklama
Reklama
Reklama