Dykovi v Ostravě: Tatiana neběhala nahá po náměstí sama, manžel se přidal

Tatiana Dyková a Vojta Dyk šokovali Ostravu bláznivým nočním během přes náměstí – a nebyli sami! Herečka v pořadu 7 pádů Honzy Dědka prozradila, že se k nim přidala celá parta.

Reklama

Tatiana Dyková (46) se opět postarala o pořádné pozdvižení. Jedna z nejvýraznějších hereček dnešní doby předvedla, že kromě talentu oplývá i odvahou a smyslem pro nevšední humor. Tentokrát se její rebelie odehrála v Ostravě, kde po představení rozhodla přeběhnout náměstí tak, jak ji pánbůh stvořil. A nahá neběhala sama, jak se pochlubila v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

S nápadem na bláznivé noční pozdvižení ale nepřišla pouze Dyková. Manžel Vojta Dyk (39) se ke kontroverzní noční zábavě přidal. „Byli jsme v Ostravě se Shakespearkama a po představení nás prostě napadlo, že bychom si mohli trochu zablbnout,“ přiznává Tatiana se smíchem.

Manželé Dykovi si ovšem nedali za cíl jen tak ledabyle přeběhnout náměstí sami – k jejich výstupu se totiž po krátkém přemlouvání přidala celá parta. „A oba nás napadlo, co kdybychom přeběhli náměstí v Ostravě nahatý. Ale jako všichni! Maskérky se nejdřív zdráhaly, že je to blbý, tak jsme s Vojtou začali, všichni se přidali,“ vyprávěla Dyková v show Honzy Dědka.

„Teď jsme se viděli nahatý, a nevěděli, jestli na sebe koukat, nebo ne. Pak jsme vyběhli přes to náměstí a zase zpátky. Zčekli jsme, kdo to jak má, a zase jsme se oblíkli,“ líčí noční zážitek z ostravského náměstí Dyková.

Večerní běh naháčů prý skončil ve fantastické euforii, která se jen tak nevidí.

Video: FTV Prima

„Byl to skvělý pocit, taková svoboda! A všichni jsme se smáli,“ dodala herečka. Je to chvíle, na kterou s manželem určitě nikdy nezapomenou.

Autor: Eva Klein

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Reklama
Reklama
Reklama