REKLAMA

7 pádů Honzy Dědka

Eva Burešová se rozpovídala o tom, jak (ne)umí vařit

Eva Burešová se v pořadu 7 pádů Honzy Dědka radovala z prvního šedivého vlasu a přiznala, že...

Drsný rocker Kamil Střihavka: Dcery nesměly chodit s muzikanty a doma bylo ticho

Kamil Střihavka, legenda české rockové scény, se rozpovídal v pořadu 7 pádů Honzy Dědka o své přísné...

Já jsem to Nagano, jak to říct, projebal, svěřil se Tomáš Matonoha

Herec Tomáš Matonoha se v talkshow 7 pádů Honzy Dědka rozpovídal o svém nejnáročnějším sexuálním zážitku, který...

Jsem teď sám, přiznává herec Marek Lambora

Herec Marek Lambora, kterého diváci znají z mnoha oblíbených seriálů a divadelních inscenací, prozradil v rozhovoru pro...

Odjakživa mám prdel hezčí než obličej, říká Bára Basiková

Zpěvačka Bára Basiková nedávno rozpoutala bouřlivé debaty na sociálních sítích poté, co na svůj Instagram umístila fotografii...

První manželství Bouškové skončilo smrtí. Až současné s Vydrou drží jako přikované, říká herečka

Herečka Jana Boušková se otevřeně podělila o své životní příběhy. V Pořadu 7 pádů Honzy Dědka zavzpomínala...

Šel jsem zažádat o důchod a paní na mě koukala, říká Michal David

Michal David na návštěvě u Honzy Dědka prozradil, že už je důchodcem. Hitmaker si šel dokonce na...

Dykovi v Ostravě: Tatiana neběhala nahá po náměstí sama, manžel se přidal

Tatiana Dyková a Vojta Dyk šokovali Ostravu bláznivým nočním během přes náměstí – a nebyli sami! Herečka...

Tereza Pergnerová se vrací na televizní obrazovky v nové reality show z Filipín

Tereza Pergnerová získala popularitu v devadesátkách díky hitparádě Eso, kde zdravila diváky slovy "Čágo belo, šílenci". V...

Eliška Balzerová si není jistá datem narození: Za vším stojí komunisté

Slavná herečka Eliška Balzerová stárne s grácií, však by jí mnozí tipovali mnohem nižší věk. Sama navíc...
REKLAMA
REKLAMA[seznam-ads id="4942"]
REKLAMA
Diskuze Vstoupit do diskuze