Influencerka měla vloni 300 mužů, letošní cíl je dvojnásobný. Matka ji podporuje

Influencerka šokuje svět svými ambicemi. Po loňských 300 partnerech cílí na dvojnásobný počet v letošním roce. S výdělky přes tři miliony korun měsíčně je v centru pozornosti. Bizarní je i podpora její matky.

Reklama

Australská influencerka Annie Knight, která na platformě OnlyFans získala pověst nejaktivnější ženy Austrálie, šokuje veřejnost svými neustále rostoucími plány. Zatímco v minulém roce zvládla mít poměr s 300 muži, její letošní ambice jsou ještě vyšší – cílí na neuvěřitelných 600 mužů. A navíc ji v tomto bizarním cíli podporuje i její matka.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený annie knight (@anniekknight)

Od začátku letošního roku už Annie, podle informací magazínu NašeTéma.cz, zvládla mít poměr s víc než 400 muži. Její způsob života a kariéra je bizarní nejen pro veřejnost, ale i pro její nejbližší. „Chtěla jsem posouvat hranice svého intimního života a nyní mám v plánu dosáhnout rekordu, který zatím nikdo nezvládl,“ napsala Annie naší redakci v emailovém vyjádření.

Aby bylo dosaženo určitého bizarního cíle, musí její budoucí partneři splnit několik základních podmínek. Podle influencerky musí být muži připraveni na natáčení společných zážitků a předtím, než k samotnému setkání dojde, musí absolvovat test na pohlavní choroby. „Bezpečí je pro mě prioritou,“ vysvětluje Annie.

Jak to všechno začalo?

Annie Knight začala svou kariéru na platformě OnlyFans během pandemie covidu-19. „Sledovala jsem, jak jiné dívky vydělávají obrovské peníze, a řekla jsem si, proč to nezkusit také,“ vysvětlila.

Zpočátku její výdělky dosahovaly kolem 9 tisíc australských dolarů měsíčně (cca 139 000 Kč). Aktuálně vydělává neuvěřitelných 250 tisíc australských dolarů (cca 3 860 000 Kč) měsíčně, a to díky obrovskému počtu fanoušků na sociálních sítích, kteří sledují její intimní život.

Její obsah se stal rychle populárním a influencerka začala na sociálních sítích vytvářet různé výzvy, včetně této aktuální, kdy se rozhodla navýšit počet svých intimních partnerů z minulého roku na dvojnásobek v letošním roce.

Šokující reakce matky

To, že Annie své intimní zážitky sdílí s tisíci fanoušky na internetu, šokovalo i její matku Karyn, která se o tom dozvěděla až prostřednictvím příspěvku na sociální síti Facebook. „Ze začátku jsem nevěděla, co to vlastně dělá, a chvíli mi trvalo, než jsem to celé pochopila,“ svěřila se na dotaz redakce NašeTéma.cz Karyn, matka influencerky.

I přesto, že ji to zprvu zaskočilo, Karyn dnes svou dceru plně podporuje. „Dokázala mi, že ví, co dělá. Už si o svou dceru nedělám žádné starosti,“ prozradila její matka. Pro ni je prý nejdůležitější, aby Annie sama rozhodovala o svém životě a byla šťastná. „Chci, aby se rozhodovala sama, co bude dělat. Budu stát za ní, ať už se rozhodne jakkoliv.“

Ambice a kontroverze

Influencerka Annie Knight svým životním stylem vyvolává spoustu otázek a kontroverzí. Zatímco někteří nešetří slovy obdivu pro její otevřenost a nezávislost, jiní nešetří kritikou za propagaci častého střídání partnerů a nebezpečných vzorců chování. Annie ale tvrdí, že její cíle nejsou jen o počtech mužů a stavu bankovního konta, ale o poznání sebe sama. „Nejde mi jen o čísla. Je to způsob, jak poznat sebe i ty druhé,“ vysvětluje Annie.

Ačkoli se mnoho lidí ptá, kam až je Annie schopná zajít a co ji motivuje k těmto krokům, ona sama má jasno. „Miluju to, co dělám, a nehodlám s tím v této chvíli rozhodně přestat,“ vzkazuje influencerka všem, kteří jí na internetu i v soukromém životě pomlouvají.

Annie Knight je svým způsobem osobností, která si pevně stojí za svým a žije podle vlastních pravidel. Je ale bizarně překvapivé, že ji v častém střídání partnerů podporuje její matka.

Platforma OnlyFans není pouze doménou zahraničního influencerek. Na OnlyFans najdeme také několik českých celebrit, které se rozhodly prodávat svůj obsah právě zde. Mezi známé osobnosti patří například influencerka Lady Dee, alias Drahomíra Jůzová. Modelka Simona Krainová si od OnlyFans na nějaký čas dala pauzu, takže uvidíme, kdy se vrátí. Celebrity si díky trendu na OnlyFans vybudovaly silnou základnu fanoušků a jejich příjmy se pohybují v zajímavých sumách.

OnlyFans se tak pro mnoho lidí stalo způsobem, jak nejen sdílet obsah, ale také vydělávat velké peníze a žít život podle vlastních představ. Například Elise Christieová, britská rychlobruslařka a desetinásobná mistryně Evropy, ukončila svou kariéru v roce 2021 kvůli zranění kotníku a kvůli finančním problémům skončila jako bezdomovec na ulici. Nyní si také vydělává prodejem obsahu na OnlyFans.

Autorský text: Jana Mitalová

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Reklama
Reklama
Reklama