Solidarita od T-Mobile při povodních: Neomezené volání a data zdarma pro všechny zákazníky

Život nám občas přinese situace, kdy je důležité zůstat ve spojení s našimi nejbližšími. Právě v těchto dnech oceníme pomoc, kterou nám poskytují velké společnosti. T-Mobile přichází s gestem solidarity a nabízí všem svým zákazníkům neomezené volání a data zdarma.

Reklama

Čeští operátoři se rozhodli jednat a nabídnout pomocnou ruku svým zákazníkům. Zatímco O2 poskytlo neomezená data zdarma uživatelům paušálních tarifů zasaženým povodněmi, T-Mobile šel ještě dál. V podvečer oznámil, že nabídne nejen neomezená data, ale i volání zdarma pro všechny své zákazníky. A koho se tato nabídka týká?

Neomezené volání a data jako gesto solidarity

T-Mobile myslí na všechny! Neomezené volání a data zdarma mohou využít nejen zákazníci s paušálními službami, ale i ti, kteří používají předplacené karty. A to není vše – volání a data zdarma platí i pro uživatele virtuálních operátorů, jako jsou Kaktus, Mobil.cz a Innogy Mobil.

Volat zdarma můžete na všechna čísla s českou předvolbou +420, s výjimkou speciálně zpoplatněných linek.

Tuto nabídku mohou využít zákazníci nejen k běžným hovorům a brouzdání po internetu, ale také k praktickým činnostem, které v kritických momentech mohou zachránit život.

Ať už potřebujete kontaktovat záchranné složky, spojit se s místními dobrovolníky nebo získat aktuální informace o situaci v zaplavených oblastech, neomezené volání a přístup k internetu zdarma jsou nyní neocenitelné. Navíc je to skvělá příležitost zůstat ve spojení s těmi, kteří mohou potřebovat naši podporu.

Možnost neomezeně komunikovat je v těchto dnech, kdy je Česko zasaženo povodněmi, neocenitelná. Ať už potřebujeme slyšet hlas milované osoby, požádat o pomoc, sdílet informace na internetu, nebo si jen potvrdit, že v tom nejsme sami.

Autor: Eva Klein. Zdroj: T-Mobile, O2

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Reklama
Reklama
Reklama