Tereza Pergnerová se vrací na televizní obrazovky v nové reality show z Filipín

Tereza Pergnerová získala popularitu v devadesátkách díky hitparádě Eso, kde zdravila diváky slovy „Čágo belo, šílenci“. V pořadu 7 pádů Honzy Dědka odhalila původ legendárního pozdravu. Prozradila také zajímavosti ze světa celebrit a zmínila podrobnosti o své nové reality show, kterou právě dotočila na Filipínách.

Reklama

Slavná moderátorka Tereza Pergnerová (49) se jako host v pořadu Honzy Dědka rozpovídala o setkání s Michaelem Jacksonem a o předmětech, které jí věnovaly největší světové hudební celebrity.

Tereza Pergnerová v pořadu 7 pádů Honzy Dědka

Video: FTV Prima

„Mám náušnice od Meggie Reilly, mám trsátko Aerosmith, prezervativ od Boba Geldofa, ale nepoužitý. Já jsem byla totiž tenkrát nemocná… A nemohla jsem s ním dělat rozhovor. Ve studiu byl za mě Michal Viktořík. Ale upozornili ho, že sbírám věci od hostů a on vyndal prezervativ, podepsal ho a poslal mi ho. Takže ani jsem ho nepotkala, ale mám jeho prezervativ,“ řekla s úsměvem Pergnerová.

Jak vznikl pozdrav „Čágo belo, šílenci“?

Pergnerová se po letech svěřila s příběhem ze svého mládí, kdy si užívala na diskotéce na pražském Václavském náměstí. Tam se díky Italům zrodil její legendární pozdrav „Čágo belo, šílenci“.

„Chodívala jsem na diskotéky pro mladé do Alfy na Václavském náměstí, které začínaly od patnácté hodiny. Mladí Italové mě zdravili slovy „Ciao Bella“, a já jim odpovídala „Čágo belo“, abych je zmátla. Pak jsem si na to vzpomněla, když jsem ve 19 letech dělala hitparádu Eso. Táta mi říkal, abych to použila, že to je blbost, kterou si možná budou lidi pamatovat. A to se taky stalo,“ prozradila Tereza Pergnerová v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Nová reality show z Filipín

Pergnerová nedávno dotočila novou reality show na Filipínách, kde se podle jejích slov peníze nevyhrávají. „Není ani vítěz. Je to vztahová reality show a celá ta doba, kterou jsme tam strávili, jsme mapovali muže a ženu, kteří se k sobě snaží najít cestu,“ láká na zajímavou show moderátorka, která se tak po letech vrací na obrazovky TV Prima.

Celý rozhovor s legendární moderátorkou Terezou Pergnerovou můžete sledovat dnes večer na TV Prima. Mezi další hosty, které si moderátor Honza Dědek pozval do Švandova divadla, patří herec Václav Neužil, hokejista Radko Gudas s jeho sestrou – zpěvačkou Karolínou Neuvirthovou (Gudasovou), nejrychlejší klavírista světa Peter Bence a učitel angličtiny a influencer Jakub Čáslava.

Autor: Eva Klein

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Reklama
Reklama
Reklama