Legendární zpěvačka Madonna je opět single. Vztah s o 35 let mladším boxerem je minulostí

Madonna, ikona popové hudby je opět single. Její vztah s americkým boxerem Joshem Popperem nevydržel dlouho. Za rozchodem stojí podle jejích přátel čas, který trávila převážně na svém turné.

Reklama

Zpěvačka, která se stala symbolem popové hudby, nyní hledá novou inspiraci a možná i novou lásku. Její životní příběh je jako píseň – plný emocí, vzestupů a pádů. Ať už je to v lásce nebo na pódiu, Madonna stále dokáže překvapit.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Josh Popper | Boxing Coach (@_joshpopper)

Loni v únoru se psalo, že se Madonna (65) zamilovala do boxera Joshe Poppera (30). O pár týdnů později svůj nový vztah médiím potvrdila, když na sociálních sítích zveřejnila společné fotografie.

Během víkendu se však podle The Sun dostaly na veřejnost informace, že se pár rozešel. „Zdroj z jejich okolí prozradil, že kamenem úrazu byl fakt, že měli na sebe příliš málo času. V posledních měsících Madonna cestovala po světě v rámci svého turné s názvem Celebration Tour,“ uvedl web The Sun.

„Madonna v posledních měsících viděla Joshe velmi málo, protože měla nabitý program. Jejich láska postupně uvadla. Není mezi nimi žádná špatná krev, stále se mají rádi. Jejich vztah je však v tomto momentě nereálný, nicméně stále zůstávají kamarádi,“ cituje The Sun zdroj.

Josh Popper se o Madonně naposledy zmínil na Valentýna, když sdílel jejich společné fotky na Instagramu s textem: „Missing Portugal“.

Autor: Petr Ševčík

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Reklama
Reklama
Reklama