Petra Nesvačilová dál mlží o svatbě! Bouček vysílá poslední výzvu jejímu partnerovi

Petra Nesvačilová stále mlží o svatbě a Libor Bouček to nenechává bez povšimnutí. V posledním díle Inkognito vyslal další výzvu Vápeníkovi, aby přinesl zásnubní prsten. Herečka opět dokázala obratně mlžit.

Reklama

Petra Nesvačilová, jedna z nejoblíbenějších a nejcharismatičtějších českých hereček, je známá nejen svým talentem, ale také tajemstvím, kterým obklopuje své soukromí. Přestože je obvykle velice otevřená, když přijde na otázky o jejím osobním životě, Petra zůstává neuvěřitelně tajnůstkářská. Dlouhé měsíce dokázala tajit partnera i své těhotenství, a nyní se zdá, že dovedně uniká i tématu svatby.

Téma možného sňatku bylo otevřeno v posledním díle populárního pořadu Inkognito, který vysílá televize Prima. Herečka zde opět prokázala svou schopnost elegantně se vyhnout otázkám, které by odhalily více, než je ochotná sdílet. V hlavní roli moderátor Libor Bouček, který jako správný gentleman, ale i profesionální šprýmař, vytáhl ze svého arzenálu další pokus, jak dostat z Petry pravdu.

Bouček vs. Nesvačilová: Souboj na ostří nože

V novém díle, který Prima odvysílá ve čtvrtek 26. září, Libor nasadil svou osvědčenou metodu. Stejně jako v minulosti při rozhovoru s Taťánou a Ondřejem Gregorem Brbohatými, kdy nenápadně představoval novomanžele s novým příjmem, i tentokrát si vtipně neodpustil štiplavou poznámku.

„Když už jsme to tak ťukli, tak už…? “ nadhodil Bouček s úsměvem ve snaze vyprovokovat Nesvačilovou, aby přiznala, zda už došlo na zásnubní prsten. Petra však odpověděla s obvyklým klidem: „…už jsme dokojily, ano.“

Bouček se však nechtěl nechat odbýt a pokračoval: „Ne. Furt Nesvačilová?“ Herečka opět zopakovala stručně, ale jasně: „Mám se dobře, furt jsem Petra Nesvačilová.“

Bouček však trval na svém a vtipkoval dál o tom, že její partner, Petr Vápeník, by už měl konečně přijít s „kovem“, tedy zásnubním prstenem. „My od té doby, co se tenhle pořad vysílá, žádám pana Vápeníka, aby přinesl kov,“ upozornil Bouček.

Kovy a prsteny: Otázka bez odpovědi

Petra si však z Boučka nic nedělala a pohotově odpověděla: „Pozor, on nosí kovy. Já mám hodně kovů!“ Herečka svá slova ještě podala s gestem, když ukázala své ruce plné prstenů. Boučkův vtip o zásnubním prstenu se však nesetkal s jasnou odpovědí a nesmělý náznak toho, že jeden z prstenů může být ten snubní, se rychle rozplynul v obratné hereččině odpovědi.

Na scéně však nechyběli ani další hosté pořadu, kteří si rovněž neodpustili svá přisazení. Richard Genzer s humorem dodal: „Víko od kanálu se nepočítá.“ A ani Jakub Prachař nezůstal pozadu, když žertoval o tom, že by Vápeník mohl přijít s kamarády, kteří místo zásnubního prstenu donesou dopravní značky: „A to, že přijde nalitej s kámošema a každý má v rukou jednu dopravní značku, to taky není ono.“

Boučkovo poslední výzva

Po několika kolech otázek a vtipů se Libor Bouček rozhodl vyslat jeden z posledních apelů na Petřina partnera. „No nic, pojďme vyslat jeden z posledních apelů a výzev, protože pak se toho ujme jeden z nás,“ varoval Libor s jasným podtextem, že by si sám s celou situací rád poradil.

Petra však na tuto výzvu opět opakovala svým typickým vtipem: „A to já mám ráda. I´m open, I´m free,“ prohlásila v narážce na svůj vztah, aniž by cokoli dalšího odhalila.

Tajemství Nesvačilové pokračuje

Navzdory všem pokusům o odhalení toho, zda Nesvačilová už nosí snubní prsten, zůstává tato záležitost i nadále zahalena rouškou tajemství. Zda se někdy dočkáme oficiálního potvrzení svatby, nebo zda nás Petra dál bude zásobovat pouze kovy jiného druhu, ukáže až čas.

Video: FTV Prima

Jedno je jisté – pokud něco Petra Nesvačilová ovládá stejně dokonale jako herectví, pak je to schopnost mlžit a ponechat veřejnost v napětí. A zatímco Libor Bouček a jeho tým z pořadu Inkognito dál vysílají výzvy Vápeníkovi, nezbývá než se těšit na další překvapení, která pro nás Petra připraví.

Autorský text: Jan Brož

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Reklama
Reklama
Reklama