Starosta Řeporyjí Pavel Novotný je na síti X opět nezdvořilý. Dáme si další taneček, oznámil

Stranický starosta ODS Pavel Novotný oznámil na síti X další taneček. Odsouzeného starostu nenechal klidným tweet Kateřiny Konečné, která na síti sdílela fotky z návštěvy Karlovarského kraje. Nekonečný příběh kontroverzního politika, který dlouhodobě překračuje hranice slušného chování, tak pokračuje.

Reklama

Pavel Novotný se opět neudržel

Pavel Novotný dlouhodobě provokuje svým chováním, které přesahuje běžně akceptovatelné normy slušného chování. V nedávné době jeho jednání přitáhlo pozornost i těch médií, která o něm dříve vůbec nepsala. Jeho výroky si vyžádaly reakce několika předních politiků, včetně Karla Havlíčka, Miloše Vystrčila, Martina Kupky a Marka Bendy, kteří jeho postupy veřejně kritizovali.

Poté, co starosta „pohřbil“ dceru hudebníka Felixe Slováčka, Aničku Slováčkovou, dočasně polevil ve svých vulgárních výpadech na adresu veřejně známých osobností. Přesto klid na jeho sociálním profilu na síti X netrval dlouho.

V pondělí poslankyně Evropského parlamentu Kateřina Konečná zveřejnila na téže platformě snímky z ukončení své návštěvy v Karlovarském kraji. Brzy po zveřejnění fotografií si jejího tweetu všiml Novotný, který se opět nedokázal udržet.

„Dnešním dnem jsem v Karlovarském kraji zakončila kontaktní kampaň. I když – jak víte – já se s lidmi setkávám po celých 5 let – ať už osobně na debatách, demonstracích, ve firmách, na ulici, nebo na sociálních sítích, přesto ten poslední rok byl naprosto skvělý,“ uvedla v úvodu ve svém tweetu Kateřina Konečná.

Novotný: My si dáme taneček

„Jsi tupá, pokrytecká de*ilka tak akorát pro srandu králíkům a my si dáme taneček za to zneužití mého selhání k dalšímu trápení té holky, to za rámeček nedáš, ty pí*o. Elegantně ti naložím, jen bude po volbách. Ideálně vyhozený. To koště bude mít 10m. A tento tweet bude slavný,“ reagoval Novotný na tweet Kateřiny Konečné.

Na Novotného výrok reagovali na síti X různorodě. „Probační má před sebou ještě hodně práce,“ napsal pod Novotného tweet Tomáš Halas. Reakci si nenechala ujít ani Zina Filip Dádlíková: „To vypadá na slušný matroš…a asi ho bylo dost, co?“ Frenki Píšťala naráží na drogovou závislost Novotného se slovy: „Pájovi by měla stará zabavit telefon když fetuje.“ „Tohleto prase jako vážně dělá někde starostu?? Být jeho ženou a dětmi chodím kanálama… Tohle má být vzor pro mladou generaci?“ ptá se Lenička.

Doženou excesy Novotného k vyloučení?

„Pane Petře Fialo, to se Váš starosta z ODS na dlouho neuklidnil. Vyhrožování je součástí Vaší identity? Danuše Nerudová mluvila v souvislosti s Filipem Turkem o tom, jak se jí nelíbí jeho vyjadřování, což byl jen slabý odvar toho, jak se vyjadřuje její přítel Pavel Novotný,“ napsala na síti X Kateřina Konečná v reakci na Novotného tweet a označila premiéra Fialu, Filipa Turka, Pavla Novotného a Danuši Nerudovou. Odpověď od premiéra Fialy se nedočkala.

O osudu řeporyjského starosty Pavla Novotného rozhodne již příští týden výkonná rada ODS, jak vyplývá z dokumentu, který má redakce NašeTéma k dispozici. Jak dopadne osud samozvaného krále bulváru a novodobé celebrity, zůstává otázkou.

„Pane Novotný, vzpomeňte si: jste v podmínce. V base dosud nejste jen pro liknavost přeměny podmínky na nepodmíněný trest za kauzu pana Slováčka. Po neděli to budeme urgovat, dočkáte se. Toto ve slušné společnosti nelze tolerovat! Hle, politická kultura ODS,“ reagoval na tanečkový tweet Novotného Ondřej Dostál (STAČILO). „Zajeď ty koště. Ty jsi dávno out ty lízači bolševických pr*elí. To je snad ještě horší než být komunista. Volečku, ty jsi k tomu navíc směšnej. Což je nejhorší. Ondro NIKDO tě neposlouchá, nikoho nezajímáš, nic z toho nebude, ty rouro,“ reagoval na tweet Novotný.

Autor: Petr Ševčík. Zdroj: Platforma X

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Reklama
Reklama
Reklama