Jennifer Aniston a Sandra Bullock hledají lásku: Pomoc vidí v omlazovacích procedurách

Herečky Jennifer Aniston (55) a Sandra Bullock (59) jsou dlouhá léta dobré kamarádky. Nyní se rozhodly skoncovat se smůlou v lásce a společně vyrazily na kliniku, aby podstoupily omlazení obličeje. Myslí si totiž, že jim omlazení pomůže.

Reklama

Udržet si jako slavná osobnost pevný a dlouhodobý vztah se někdy zdá být až nadlidským výkonem. Své o tom ví i úspěšné a oblíbené herečky Jennifer Aniston a Sandra Bullock, které sice platí za krásky, ale každý vztah se jim nakonec rozpadl.

Jako hollywoodské ikony 90. let o muže neměly nouzi. Prošly bolavými zkušenostmi, manželstvími, o nichž si myslely, že budou věčná, na prahu šedesátky však ani jedna nenalezla stabilitu, po které toužila.

Po celá léta si však udržovaly pevné přátelství, které jako jediné mělo pevné základy. Podle webu Closer se nyní společně rozhodly, že dají lásce ještě jednu šanci a zkusí zapomenout na svá zlomená srdce.

Poslední dvě dekády, když procházely procesem stárnutí, neustále poslouchaly spekulace o měnícím se vzhledu, přestože vehementně odmítaly, že by kdy podstoupily plastickou operaci či jiný estetický zákrok. Nyní se však zdá, že názor částečně změnily. Minulý týden byly spatřeny se skupinkou žen, jak vstupují do dveří kliniky The Retreatat Split Rock, která se specializuje na lifting obličeje a další techniky sloužící k omlazení obličeje.

Ačkoliv se herečky snažily svou návštěvu provést tajně, podle zdroje se o úpravách vzhledu nebojí mluvit a omlazovací procedury shledávají jako přínosné. Zastávají názor, že jim péče o vzhled pomůže lépe se vypořádat s životní fází, v níž se nachází.

Avšak Sandra Bullock si dozajista určité povzbuzení zaslouží, neboť poslední dobou zažívá mnohem bolestnější chvíle. Její partner a fotograf Bryan Randall totiž v minulém roce zemřel ve věku 57 let. Po tříletém boji podlehl ALS, což je závažné onemocnění motorických neuronů.

„Sandra stále truchlí nad svou ztrátou, ale dělá, co může, aby znovu přijala život. Jen a ostatní kamarádky ji přesvědčily, že výlet na kliniku ji povzbudí, a tak všechny vyrazily společně,“ sdělil zasvěcený zdroj webu Closer.

„Jednalo se o špičkový lázeňský den, který zahrnoval několik kosmetických procedur. Je jim jedno, jestli je kvůli tomu lidé napadají – jsou spokojené s výsledky a nevidí v tom nic špatného,“ pokračoval zdroj.

Pokud oběma ženám drobnější kosmetické úpravy pomohou k lepšímu pocitu a nalezení životního rovnováhy, nelze je za to odsuzovat. „Aniston již dříve přiznala dvě korektivní rhinoplastiky, přičemž první podstoupila kolem dvaceti a druhou v roce 2018. Jakékoliv jiné výraznější zásahy popřela a opakovala, že její tělo je pořád její tělo,“ uvádí magazín People.

Poslední návštěva kliniky však nebyla nijak invazivní, neboť jsou obě ženy opatrné v tom, co podstupují. „Stejně jako většina blízkých přítelkyň si navzájem radí, a to včetně tipů na krásu a návrhy na operaci. Nevadí jim zaplatit peníze navíc, aby dostaly to nejlepší z nejlepších. Když jedna z nich najde dobrý postup nebo lékaře, podělí se o něj navzájem. Velmi se podporují a chtějí pro sebe jen to nejlepší,“ dodal zdroj pro web Closer.

Jennifer Aniston pro změnu zažívá kolísavé časy od svého rozvodu s druhým manželem Justinem Therouxem, k němuž došlo v roce 2018. Po letech samoty je odhodlána se znovu vrhnout na randící trh a její hlavní prioritou je pomoci Bullock, aby opět našla štěstí.

„Obě jsou svobodné ženy a každá z nich doufá, že znovu najde lásku. Pro Sandru to není tak velká priorita a je to pro ni očividně obzvlášť citlivé téma. Ale až přijde čas, aby začala znovu randit, Jen ji povzbudí,“ osvětluje jejich situaci tajný zdroj.

„Velmi ráda by si našla partnera a Sandra na ni tlačí, aby se neohlížela a šla do toho. Sandra a Jen jsou kamarádky od 90. let – jejich přátelství sahá daleko do minulosti a jsou si mnohem blíž, než si kdokoli uvědomuje. Zažily toho spolu tolik a jejich pouto se upevnilo zlomeným srdcem,“ řekla Aniston.

O síle jejich přátelství se tolik nemluví, jejich blízcí si toho jsou však vědomi. Herečky si jsou neustále na blízku a podporují se v každé těžké situaci. „Mezi Jen a Sandrou je hodně přátelské lásky a respektu. Mají velmi podobné povahy a obě jsou nebojácné,“ prozradil zdroj webu US Magazine.

Autor: Pavla Krejčí.

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Zakládáme si na tom, aby NašeTéma.cz bylo místem bezpečné diskuze. Přidávání komentářů do diskuze je proto dostupné pouze s účtem na Seznam.cz.

Pokud jste v článku zaznamenali překlep, nesrovnalost či chybu, neváhejte nám, prosím, napsat na email: tym@nasetema.cz. Děkujeme!

Reklama
Reklama
Reklama