REKLAMA

Diskuze: Jsem teď sám, přiznává herec Marek Lambora

← Zpět do článku
REKLAMA
REKLAMA

NEJNOVĚJŠÍ TÉMA

Anna Julie Slováčková otevřeně o kruté prognóze: Budu dělat věci, které mám ráda

Anna Julie Slováčková se svěřila s nelehkou prognózou, která ji donutila přehodnotit životní priority. Dcera Felixe Slováčka...

Dálniční známka 2025: O kolik zdraží a na co si dát pozor při koupi?

S příchodem nového roku čeká motoristy zdražení dálničních známek. K tomu, aby si řidiči nezkomplikovali nákup dálniční...

Jsem teď sám, přiznává herec Marek Lambora

Herec Marek Lambora, kterého diváci znají z mnoha oblíbených seriálů a divadelních inscenací, prozradil v rozhovoru pro...

5 důvodů, proč nabídnout zákazníkům odložené platby na vašem e-shopu

V e-commerce světě, kde se každý zákazník počítá, může být odložená platba přesně tím, co vás odliší...

Nová pravidla EU o odebrání řidičského průkazu budou platit i pro české řidiče

Každý, kdo porušuje platné předpisy v jiné zemi EU, může brzy očekávat, že přijde o řidičský průkaz...

Jak vybrat ideální nábytek do vaší kavárny?

Výběr nábytku do kavárny je důležitým prvkem, který ovlivňuje celkový dojem z podniku. Nejde jen o estetiku,...

Jaký vánoční stromek vydrží nejdéle aneb Který koupit?

Blíží se Vánoce a mnozí z nás přemýšlejí nad tím, jaký živý vánoční stromek koupit. Výběr správného...

Ford představil elektrickou Pumu Gen-E

Automobilka Ford opět potvrzuje svou schopnost udržet krok s nejnovějšími trendy. Tentokrát přichází s elektrickou verzí jednoho...
REKLAMA
REKLAMA