Martin Dejdar a Denisa Nesvačilová si užívali na horách v Nassfeldu v Korutanech

Martin Dejdar a herečka Denisa Nesvačilová si společně užívali na horách ve slunečném Nassfeldu v jižních Korutanech v Rakousku, kde se seznámili. Sdělil redakci NašeTéma Jan Hájek z mediální agentury Orca.

Reklama

Na co se Martin Dejdar a spousta Čechů milující hory nejvíce těší? Na tradiční opening ve slunném Nassfeldu v jihorakouských Korutanech. Tamní zimní událost se stala pravidelným každoročním zážitkem, který spojuje nejen výborně upravené a oblíbené sjezdovky, ale také vynikající gastronomii, wellness, apres ski a bujarou večerní zábavu.

Mezi účastníky letošního setkání opět nesměl chybět ani herec Martin Dejdar se svojí rodinou – manželkou Danielou, synem Matějem a dcerou Sárou. Každoročně se těší na oddychový pobyt na tomto místě, které zbožňuje již dvacet let. Po půl roce se konečně sešel s rodinou na dovolené. Má rád zastávky v restauraci u Slováka, kde se konají pravidelné diskotéky a večírky, na kterých se dokonce podílí, a také si u Martina Forgaše pochutnává na specialitách slovenské, rakouské a české kuchyně.

Martin Dejdar se s Nesvačilovou seznámil v Nassfeldu

„U Slováka je vždycky dobře! Tam jsem potkal Denisu Nesvačilovou. Do té doby jsem se neznali. Denisa je nesmírně vtipná, nejen že jsme spolu pak večer moderovali, ale zazpívali a nejeden kalíšek pozvedli,“ svěřil se Martin Dejdar.

Herec Martin Dejdar s herečkou Nesvačilovou v Rakousku
Martin Dejdar s herečkou Denisou Nesvačilovou před restaurací u Slováka | Foto: CKPK

Herečka Denisa Nesvačilová, která přijela s maminkou Romanou Malenickou, si pobyt na horách neskutečně užila a snažila se zregenerovat tělo po náročných dnech natáčení. Po dvou letech se postavila konečně na snowboard, a přestože pořád padala, neztrácela dobrou náladu a z plných sil bojovala. „Válím se myslím statečně, takže si tady potvrzuji, co jsem potvrdila za poslední dobu mnohokrát, že když člověk spadne, tak má říct „do prd*le“, zvednout se a zase jet s úsměvem od ucha k uchu. Tak tu statečně bojuji a myslím si, že jsem dobrou kulturní vložkou pro ostatní. Jen doufám, že nebudu samá modřina, aby mně pak při natáčení nemuseli celou maskovat krémy,“ řekla s úsměvem Denisa Nesvačilová.

Co však Denisu rušilo v užívání nádherného počasí a zasněžených sjezdovek, bylo časté zvonění telefonu. Kdo jí tak často volal, ale nechtěla prozradit ani redakci NašeTéma. „Tak samozřejmě, že mně volají především pracovně, ale některé hovory až tak pracovní nejsou,“ dodala šibalským tónem Denisa s tím, že pravým důvodem byla především opravdu jen práce, což malinko rušilo tu nádhernou atmosféru.

V roce 2024 to však má herečka Denisa Nesvačilová s nadsázkou vymyšlené úplně jinak. „Řekla jsem si, tento rok budu pracovat míň za víc peněz,“ svěřila se Denisa s tím, že chce mít více času především na rodinu a své kamarády.

Kompletní program horského openingu připravili manželé Vendy a Petr Kopalovi z CKPK. Díky nim se Martin Dejdar s Denisou Nesvačilovou seznámil a vše co se kolem šustlo, je naprosto tabu.

Denisa i její maminka Romana byly ubytované v hotelu Gartenkofl v bezprostřední blízkosti lanovky. Posteskly si, že na sebe normálně nemají moc času a zde se konečně společně mohly vyřádit nejen na sjezdovkách, ale také poznat nové lidi a načerpat síly.

„Užívám si, že mě s sebou Denisa vzala a že jsme spolu mohly být čtyři nádherné dny. V Praze na sebe nemáme prakticky vůbec žádný čas. Všechno je tady božské, nádherné ubytování, úžasné sjezdovky, upravené tratě, skvělé jídlo, báječná parta i další lidi. Vždycky byl můj sen bydlet přímo v hotelu u sjezdovky, teď se mi to poprvé splnilo. Ráno vstanu, jdu na bohatou snídani, obléknu se a hned jsem po pár metrech na sjezdovce a nemusím nikam dojíždět,“ svěřila se maminka Denisy Nesvačilové, která si společně s dcerou ráda dopřávala středomořské potvůrky přímo v hotelu, wellness, kde o ně bylo královsky postaráno.

Denisa Nesvačilová a její pády na snowboardu
Denisa má padání na snowboardu v malíčku. „Za den dokážu spadnou tak 50krát“ říká s úsměvem herečka. | Foto: CKPK

Denisa s maminkou jsou brutálně akční ženské a u žádné zábavy nesměly ani jedna chybět. I díky nim se večerní diskotéky protáhly vždy dlouho do noci. Na nich měla Denisa přísně zakázáno prozradit, že Romana je její maminka a musela jí říkat křestním jménem.

Herec Martin Dejdar, který je štamgastem Nassfeldu si více než dvacet let užívá výhod tohoto místa, kde zná opravdu každý kout. S rodinou nemá kam spěchat, nemusí nic vymýšlet, prostě ví, kde se dobře najíst, kde si zasportuje, oddychne a kde stráví nezapomenutelnou zimní dovolenou.

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Reklama
Reklama
Reklama