Zpěvák Michal David se na Instagramu pochlubil svou maminkou

Zpěvák Michal David (63) se na sociálních sítích dělí se svými fanoušky o střípky ze svého života. Tentokrát se pochlubil společnou fotkou s maminkou Editou (92). Své sledující na Instagramu dojal.

Reklama

Maminka Michala Davida před dvěma lety oslavila 90. narozeniny. Na oslavě svého úctyhodného jubilea dokonce tančila. Snímky z oslavy tehdy hitmaker sdílel na sociálních sítích.

Uběhly dva roky a Michal David opět ukázal svou maminku fanouškům na síti Instagram. Jak je vidět, maminka Davida vůbec nestárne, rozhodně na svůj věk nevypadá.

„S mojí maminkou vám přejeme krásnou neděli,“ napsal Michal David o víkendu ke společné fotografii.

Obratem po zveřejnění společného snímku na Instagramu se ozvalo velké množství jeho fanoušků. Příspěvek si nenechalo ujít i několik celebrit. Ti nešetřili pozitivními slovy, a to jak na Michala, tak i na jeho maminku Editu.

„Krásná fotka, važte si a užívejte každou chvíli s maminkou, já o ní přišla před 11 lety před mojí padesátkou. Každý den, opravdu každý den na ni myslím se slzami v očích, že už tu není, tolik bych ji toho chtěla říct, ale už nemůžu,“ napsala Drahomíra Bartošová.

Snímek komentovala i Zuzana Belohorcová, herečka Karin Haydy nebo Josef Kokta.

Zajímavostí je, že Michal David omládl. Shodil totiž dvacet kilo. „Jedním z důvodů je to, že když jsem scházel schody a došel do postele, moje Marcela akorát čekala, že si lehnu a hned usnu,“ odpověděl pro NašeTéma Michal.

A redakci dokonce prozradil, jak se mu podařilo zhubnout dvacet kilo bez drastických diet. „Naordinoval jsem si, že budu vynechávat přílohy a sacharidy. Dopřávám si více masa, bílkovin, vlákniny, spoustu salátů a ovoce,“ pochvaluje si změnu životního stylu David.

Autor: Jana Mitalová

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Reklama
Reklama
Reklama